Charlotte de Bourbonlaan 37
3136 CK Vlaardingen

Telefoon : +31 (0)10 435 95 19
Fax : +31 (0)10 435 99 17

Teikoku

TEIKOKU is opgericht in 1939 en heeft zich sinds 1960 gespecialiseerd in productie van busmotorpompen. Binnen de segmenten Petrochemie, Petroleum, Anorganische Chemie, Pharma, Energie Productie, Koude- en Voedingsmiddelenindustrie, is het aan de Japanse beurs genoteerde TEIKOKU, met al meer dan 600.000 leveringen wereldwijd marktleider.

 

Busmotorpompen zijn sealloze centrifugaalpompen. Deze pompen kenmerken zich door een hoge betrouwbaarheid en lange standtijd.

De pompen zijn standaard 2-voudig gesloten en drukvast met als enige slijtdelen de glijlagers. Door de constructie zijn de pompen geluidsarm, plaatsbesparend en is geen uitlijning benodigd.

 

Busmotorpompen vinden hun toepassing in het verpompen van met name brandbare, gevaarlijke of giftige vloeistoffen en daar waar lange standtijden noodzakelijk zijn. Op aanvraag zijn referentielijsten beschikbaar.

 

Alle pompen zijn standaard voorzien van het gepatenteerde TRG (Teikoku Rotor Guardian) systeem voor continue en progressieve weergave en bewaking van de lagercondities. Preventief onderhoud kan op deze manier optimaal worden ingepland.

 

TEIKOKU biedt een grote range aan pompen varierend van 0,1 kW tot 550 kW en systeemdrukken tot 550 bar zijn reeds gerealiseerd.

 

Alle pompen worden voor uitlevering uitvoerig getest en volgens CE geleverd. Daarnaast behoort API 685 ook tot de mogelijkheden.

 

De pompen zijn door PTB of LCIE volgens ATEX EExdIIB en EExdIIC gecertificeerd.

 
Website: www.teikoku-electric.de